Prohlédněte si nové recenze od spokojených zákazníků.

Nově jsme přidali zkušenost s kompletním vyřízením dotace a realizací rekonstrukce.

Střechy a vazníky

Výroba vazníků a stavba střech

Zajistíme výrobu vazníků a kompletní dodávku střechy pro oblast 100 km od Prahy. Postavíme konstrukci už za 2 dny. Ročně vyrobíme 140 střech.

Střechy a vazníky od STAVgroup

Ve spolupráci s partnerskou firmou Vazníky VaBo (ročně vyrobí kolem 140 střech) vám zajistíme kompletní dodávku střechy. Vazníky se vyrábí ve velké hale nedaleko Prahy a při výrobě se používá projekční software pro návrh konstrukce a výpočet statiky. Díky strojní výrobě jsou naše vazníky přesné a spolehlivé.

Naše služby zahrnují:

Kompletní výroba vazníků na míru dle vašich projektových požadavků. Doba výroby od zaplacení zálohové faktury je přibližně 4 týdny.

Díky našemu zkušenému montážnímu týmu trvá stavba střešní konstrukce na průměrně velký dům pouze 2 dny.

Po instalaci vazníků se připevní latě, folie a následně se položí střešní krytina dle vašich požadavků.

Proč si vybrat STAVgroup?

Disponujeme vlastní výrobní halou a moderními zpracovatelskými stroji. Jsme schopni realizovat střechy v okruhu až 100 km od Prahy. Máme v týmu samé šikovné lidi a pokud nemáte vlastní dokumentaci, jsme schopni ji pro vás kompletně zpracovat.

Vlastní výroba

Disponujeme vlastní výrobní halou a moderními zpracovatelskými stroji. To nám umožňuje vyrábět vazníky rychle, kvalitně a přesně podle projektu. Vše bude tzv. sedět.

Flexibilita

Jsme schopni realizovat střechy v okruhu až 100 km od Prahy. Samozřejmostí je vypracování cenové nabídky, přičemž dokážeme nabídnout zajímavou cenu reagující na konkurenci.

Efektivní montáž

Máme v týmu šikovné lidi. Na standardně velký dům zvládneme postavit střešní vazníky do 2 dnů.

Dokumentace

Pokud nemáte vlastní projektovou dokumentaci, jsme schopni ji pro vás kompletně zpracovat. Poradíme také s výběrem vhodných materiálů na střechu.

letošní realizace

Prohlédněte si některé z realizací, které jsme dokončili v letošním roce roce 2024.

Postup realizace střechy

Zajistíme výrobu vazníků a kompletní dodávku střechy pro oblast 100 km od Prahy. Postavíme konstrukci už za 2 dny. Ročně vyrobíme 140 střech.

01
Projekční fáze
Na základě vaší předložené dokumentace, nebo po vytvoření nové, začneme s plánováním realizace střechy. Každý projekt je individuální a přizpůsoben specifickým požadavkům klienta i samotné stavby.
01
02
Výroba vazníků
Po schválení projektu a zaplacení zálohové faktury zahajujeme výrobu vazníků, která probíhá v naší moderní hale nedaleko Prahy. Celý proces výroby obvykle trvá 4 týdny, přičemž zaručujeme vysokou kvalitu a přesnost každého prvku.
02
03
Montáž střechy
Během dvou dnů na stavbě provedeme montáž střešních vazníků. Následně instalujeme latě a ochrannou fólii, která zajišťuje izolaci a ochranu proti vlhkosti.
03
04
Pokládka střešní krytiny
Po dokončení přípravy konstrukce střechy se pokládá finální krytina dle vašeho výběru. Používáme kvalitní materiály, které zajišťují dlouhou životnost a odolnost proti povětrnostním podmínkám.
04

Individuální přístup ke každé střeše

Neexistuje univerzální řešení, protože každá stavba má své specifické požadavky – od tvaru střechy, typu konstrukce až po výběr krytiny. Proto s vámi budeme každý krok konzultovat, abychom zajistili, že vaše nová střecha splní veškerá očekávání.

Ozvěte se nám

Pokud máte zájem o realizaci střechy nebo potřebujete více informací o našich službách, neváhejte nás kontaktovat. Naši odborníci jsou připraveni s vámi projednat všechny detaily projektu a nabídnout vám řešení na míru.

Kontaktní formulář

Vyplňte pouze pár základních informací a náš specialista se vám neprodleně ozve. Dotace na zateplení bude vaše.

Neodcházejte pryč, vyplňte náš kontaktní formulář a získejte

20 000 Kč slevu na projektovou dokumentaci